Site icon narod.hr

Reno Sinovičić novi predsjednik udruge Prve HNL

Dopredsjednik Zadra Reno Sinovčić izabran je za novoga predsjednika Udruge hrvatskih nogometnih prvoligaša, odlučeno je na sjednici Skupštine Udruge Prve HNL održanoj u četvrtak u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sinovčić će na toj dužnosti naslijediti predsjednika Rijeke Damira Miškovića, kojemu je istekao dvogodišnji mandat.

“Na sjednici Skupštine Udruge Prve HNL održanoj u Zagrebu, nakon isteka mandata dosadašnjem rukovodstvu, za novog predsjednika Udruge s dvogodišnjim mandatom izabran je Reno Sinovčić, dopredsjednik NK Zadar dok su za dva dopredsjednika izabrani Zvonimir Šimunović (NK Slaven Belupo) i Željko Sučić (RNK Split).

Uz verifikaciju novog sastava Lige i Udruge Prve HNL u slijedećoj natjecateljskoj godini (novi član je NK Zagreb), usvojene su Propozicije za natjecanje i donijete potrebne odluke za novo prvenstvo te je izvršen ždrijeb natjecateljskih brojeva klubova na temelju kojih se utvrđuje raspored odigravanja utakmica”, stoji u priopćenju Udruge Prve HNL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Parovi 1. kola, koje će se igrati od petka 18. do nedjelje 20. srpnja, su Zadar – Split, Osijek – Lokomotiva, Dinamo – Slaven Belupo, Zagreb – Rijeka i Hajduk – Istra 1961.

“Utakmice Prve HNL će se i u novom prvenstvu igrati petkom, subotom i nedjeljom, iznimno i ponedjeljkom, a zahvaljujući suradnji s tvrtkom Sportska dimenzija i njezinim partnerima, osigurani su izravni prijenosi svih utakmica na MAXtv-u na programima Arenesporta”, objavila je Udruga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version