Reno Sinovičić novi predsjednik udruge Prve HNL

Dopredsjednik Zadra Reno Sinovčić izabran je za novoga predsjednika Udruge hrvatskih nogometnih prvoligaša, odlučeno je na sjednici Skupštine Udruge Prve HNL održanoj u četvrtak u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sinovčić će na toj dužnosti naslijediti predsjednika Rijeke Damira Miškovića, kojemu je istekao dvogodišnji mandat.

“Na sjednici Skupštine Udruge Prve HNL održanoj u Zagrebu, nakon isteka mandata dosadašnjem rukovodstvu, za novog predsjednika Udruge s dvogodišnjim mandatom izabran je Reno Sinovčić, dopredsjednik NK Zadar dok su za dva dopredsjednika izabrani Zvonimir Šimunović (NK Slaven Belupo) i Željko Sučić (RNK Split).

Uz verifikaciju novog sastava Lige i Udruge Prve HNL u slijedećoj natjecateljskoj godini (novi član je NK Zagreb), usvojene su Propozicije za natjecanje i donijete potrebne odluke za novo prvenstvo te je izvršen ždrijeb natjecateljskih brojeva klubova na temelju kojih se utvrđuje raspored odigravanja utakmica”, stoji u priopćenju Udruge Prve HNL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Parovi 1. kola, koje će se igrati od petka 18. do nedjelje 20. srpnja, su Zadar – Split, Osijek – Lokomotiva, Dinamo – Slaven Belupo, Zagreb – Rijeka i Hajduk – Istra 1961.

“Utakmice Prve HNL će se i u novom prvenstvu igrati petkom, subotom i nedjeljom, iznimno i ponedjeljkom, a zahvaljujući suradnji s tvrtkom Sportska dimenzija i njezinim partnerima, osigurani su izravni prijenosi svih utakmica na MAXtv-u na programima Arenesporta”, objavila je Udruga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.