Rijeka u gostima s 2:1 pobijedila Rudeš

Zagreb, 1.10.2023 - Utakmica 10. kola HNL-a Rudeš - Rijeka. Na slici Momo Yansane i Dominik Pavlek. Foto Hina/ Dario GRZELJ/ dag

Nogometaši Rijeke ostvarili su novu prvenstvenu pobjedu, u 10. kolu HNL-a Rijeka je na gostovanju u Zagrebu svladala Rudeš 2-1 (1-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovom pobjedom Rijeka je, barem privremeno, skočila na prvo mjesto ljestvice, a za tri boda su najzaslužniji bili strijelci Niko Janković u 12. i Franjo Ivanović u 79. minuti. Jedini pogodak za Rudeš dao je Fran Topić u 90. minuti.

Rudeš je i dalje uvjerljivo posljednja momčad na ljestvici, ima devet poraza i samo jedan remi.

U nastavku nedjelje se igra najveći hrvatski derbi, od 18 sati na Poljudu se za bodove bore Hajduk i Dinamo. Posljednju utakmicu kola u ponedjeljak će odigrati Istra 1961 i Lokomotiva, a susret u Puli počinje u 18 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HNL, 10. kolo:

Rudeš – Rijeka 1-2 (Topić 90 / Janković 12, Ivanović 79)

Hajduk – Dinamo (18 sati)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Subota:

Slaven Belupo – Osijek 1-0 (Mioč 54)

Varaždin – Gorica 1-0 (Postonjski 26-11m)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.