Robert Jarni o Kaliniću, Kovačiću, Vatrenima: Luka Modrić izbrisan sa profila Reala?

Foto: fah

Za Inter je stigao jedan od najvažnijih dana u novije vrijeme, naime, najavljen je sastanak kapetana Vatrenih Luke Modrića i Florentina Pereza  Važan je to sastanak na kojem će se riješiti pitanje odlaska Luke iz Reala i mogućeg prelaska u talijanski Inter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Intera Luciano Spalletti želi u svojim redovima najboljeg igrača svijeta u ovom trenutku.

“Sanjam dolazak Luke Modrića, baš kao i svi navijači.”

Snovi su česta pojava, no, ne ostvaruju se svaki dan. Odluka će pasti uskoro, a znakovito je da su u kraljevskom klubu maknuli Luku Modrića sa slike službenog profila kluba. Drugim riječima, nije nemoguć odlazak Luke Modrića iz Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon takvog poteza prvaka Europe optimizam u Milanu je porastao, s njim i nada u dolazak Zlatne lopte Svjetskog prvenstva. No, naravno, nije gotovo, Real je ipak Real, naime, oni poslije odlaska Cristiana Ronalda, Matea Kovačića, žele zaustaviti egzodus iz kluba koji je ipak uvjerljivo najveći europski klub posljednjih sedamdesetak godina. Naime, Real ima gotovo dvostruko više osvojenih Kupa prvaka, odnosno Liga prvaka, u odnosu na drugoplasirani na toj vječnoj ljestvici osvajača najvećih europskih trofeja – Milan.

Španjolski mediji, konkretno AS, prate razvoj situacije, razgovarali su tako s legendarnim bivšim hrvatskim reprezentativcem, Robertom Jarnijem, koji je s Vatrenima 1998. osvojio brončanu medalju na SP-u u Francuskoj. Jarni je, između ostaloga, igrao i za Real.

Svi znamo kakvo je tržište, isprva nisam vjerovao u glasine oko Luke, a i dalje mislim da od toga neće biti ništa jer Modrić voli Madrid, a klub mu ne može pronaći dostojnu zamjenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mateo Kovačić je imao potpuno pravo otići. On je iznimno talentiran nogometaš koji može puno toga, ali svoj maksimum ne može postići minutažom koju ima u Realu, a veću ne može dobiti jer Luka igra na zaista zavidnom nivou”, kazao je Robert Jarni.

Jarni se osvrnuo i na igru kapetana hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu, Luke Modrića.

“Modrić je posve zasluženo osvojio nagradu za najboljeg igrača prvenstva, pa on čini ostatak ekipe 30 do 40% boljim! Nadam se da ćemo u bližoj budućnosti napraviti još jedan iskorak i osvojiti Svjetsko prvenstvo.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši lijevi bočni Vatrenih o Nikoli Kaliniću i njegovom statusu u hrvatskoj reprezentaciji nakon što ga je izbornik Zlatko Dalić bio prisiljen zbog neposluha izbaciti sa SP-a u Rusiji.

“Kalinić je odličan napadač, može primiti loptu leđima okrenut golu, a i ima taj nos za gol. Za vrijeme Svjetskog prvenstva je pogriješio kada je odbio ući u igru, ali mislim da ga ne možemo sada etiketirati kao kontroverznog jer ipak mi neznamo što se sve tamo događalo”, poručio je za kraj Robert Jarni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.