Robert Lewandowski zaustavio transfer Lukakua u Bayern i bio je u pravu?

epa08713111 A handout photo made available by the UEFA of Bayern Munich's Polish striker Robert Lewandowski attending the UEFA Champions League 2020-21 group stage draw in Geneva, Switzerland, 01 October 2020. EPA/Harold Cunningham / UEFA HANDOUT HANDOUT EDITORIAL USE ONLY/NO SALES

Poljski nogometaš i najbolji igrač Bayerna te jedan od najboljih napadača svijeta, Robert Lewandowski, navodno je zaustavio u Bayernu transfer belgijskog napadača Romelula Lukakua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju Bilda Lukaku se u proteklim sezonama često povezivao s Bayernom, to se navodno nije svidjelo napadaču spomenutog kluba, Lewandowskom, koji se pobunio te je prosvjedovao kod čelnika kluba, koji su onda po njegovim pritiskom odustali od angažmana Lukakua.

“Romelu Lukaku je bio želja Bayerna. Međutim, kada je čuo za to Lewandowski se obratio čelnim ljudima preko menadžera i jasno je poručio kako takva situacija za njega nije prihvatljiva”, piše Bild.

Prvi čovjek prvaka Europe Karl-Heinz Rummenigge nakon toga je uvjeravao Poljaka kako nije istina da žele dovesti Lukakua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Klub nije želio da im prvi napadač bude uznemiren zbog takvih priča”, navodi dalje Bild.

Da Lukaku zaista nije bio potreban Bayernu dokaz je i prošla nogometna sezona tijekom koje je Bayern osvojio sve što se osvojiti moglo, uključujući i Ligu prvaka, a Robert Lewandowski igrao je nogomet života.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.