Rođendanska koreografija Bad Blue Boysa: “35 godina tradicije bunta”

Zagreb, 04.11.2021 - Utakmica 4. kola H skupine nogometne Europske lige na stationu u Maksimiru, Dinamo - Rapid. Na slici navijači Dinama na zapadnoj tribini. foto HINA/ Damir SENČAR/ ds

Navijači Dinama Bad Blue Boysi na utakmici Europske lige protiv Rapida proslavili su 35. rođendan skupine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od prve minute krenula je pjesma i navijanje Dinamovih navijača, a u nijednom trenutku nije prestala. Bad Blue Boyse posebno je razveselio izjednačujući pogodak Brune Petkovića u 12. minuti jer je zabio točno ispred njihove sjeverne tribine na asistenciju Mislava Oršića, a u ekstazu ih je bacio Komnen Andrić točno minutu prije nego što su pokazali veliki transparent u 35. minuti povodom rođendana.

Iznad je stajao napis na engleskom “Život nas je stjerao u kut, ali mi se vraćamo boreći se..”, a također na velikoj zastavi preko cijele tribine pisalo je “35 godina tradicije bunta”.

Još je jučer krenula uvertira u proslavu rođendana kada su brojni navijači Dinama iz raznih dijelova grada, ali i drugih mjesta, okupili se u Novom Zagrebu pa krenuli u karusel ulicama grada uz bakljadu i dimne zavjese, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.