Roland Garros: Poraz Mrdeže u 1. kolu kvalifikacija

Foto: Twitter

Tereza Mrdeža (WTA – 188.), jedina hrvatska predstavnica u kvalifikacijama za glavni turnir u pariškom Roland Garrosu, zaustavljena je već na prvom koraku, a bolja od nje bila je Kineskinja Kai – Lin Zhang (WTA – 185.) sa 6-4, 6-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U kvalifikacijskom turniru tenisača, od dvojice hrvatskih predstavnika, u 2. kolo se plasirao Nino Serdarušić, dok je Viktor Galović zaustavljen u 1. kolu.

Nakon što je sa 6-2, 6-2 nadigrao Kineza Zhe Lija, Serdarušić (ATP – 299.) će za plasman u posljednje kvalifikacijsko kolo igrati protiv Talijana Stefana Travaglije (ATP – 120.). Njihov dvoboj je na rasporedu u srijedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.