Roma se želi riješiti Edina Džeke, najveći je problem plaća

Foto: fah

I dalje traje trakavica glede odlaska ili ostanka Edina Džeke iz Rome, a nakon nesuglasica igrača s trenerom Paulom Fonsecom. Navodno se čelništvo spomenutog kluba želi riješiti bosansko – hercegovačkog nogometaša i to do kraja prijelaznog roka, a do kojeg nije ostalo još puno vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Džeko samostalno trenira, odlučeno je kako više neće nositi kapetansku traku te se konstantno povezuje s odlaskom. Među klubovima, a kojih navodno ima dosta, koji su pokazali zanimanje za Džeku je i turski Galatasaray. U jednoj je emisiji bivši igrač spomenutog kluba rekao:

“Džekin menadžer je moj jako dobar prijatelj. Razgovarali smo o mogućem dolasku u Galatasaray. Klub je bio zainteresiran, Fatih Terim također, želio ga je u svojoj momčadi, ali nije se uspjelo ući u drugu fazu pregovora. Financijski uvjeti su problem”, kazao je Murat Erdogan za Radyospor.

Podsjetimo, plaća Edina Džeke u Romi je 7.5 milijuna eura godišnje, i to je najveći problem klubovima koji ovog igrača ipak željeli vidjeti u svojim redovima. S obzirom na takvu činjenicu sve je manje nade da će Džeko, a što je želja čelnika Rome, uistinu do kraja prijelaznog roka napustiti Rim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.