Ronaldo nakon hat-tricka koji je donio pobjedu Juventusu: ‘Zato su me doveli’

Foto: fah

Cristiano Ronaldo postigao je hat-trick u utakmici protiv Atletico Madrida, a kojim je Juventus nadoknadio 0:2 zaostatak iz prve utakmice osmine finala Lige prvaka i plasirao se u četvrtfinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“To je razlog zašto me je Juventus doveo, da pomognem u ovakvim magičnim večerima. Atletico je momčad protiv koje je zaista teško igrati, ali mi smo jaki i pokazali smo da zaslužujemo proći”, poručio je Ronaldo nakon utakmice.

“Prerano je razgovarati o finalu. Idemo korak po korak”, bio je jasan.

Oglasio se i Juventusov trener Massimiliano Allegri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nismo bili svaršeni, ali uspjeli smo ostati koncentrirani. Morali smo pristupiti utakmici na pravi način, puno se pričalo o povratku, ali imali smo 95 minuta da obavimo posao. Momčad je bila jako dobra i zaslužuje čestitke. Bilo bi zaista čudno da je Ronaldo završio svoju sezonu u Ligi prvaka samo s jednim postignutim golom. Bio je dobar, a ostali su momci pridonijeli, uključujući navijače”, zaključio je.

“Oni koji kritiziraju nisu moj problem, to je njihov problem. U pet godina osvojili smo četiri scudetta i tri četvrtine, igrali smo finale Lige prvaka dva puta i osvojili Talijanski klup četiri puta. Što još mogu napraviti? Kritika u svakom slučaju može biti edukativna, a i meni zna biti zabavna”, poručio je kritičarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.