Ronaldo spasio Manchester United, Bayern i Juventus osigurali osminu finala

epa09560255 Munich's Serge Gnabry (R) celebrates with teammates after scoring the 2-0 lead during the UEFA Champions League group E soccer match between FC Bayern Munich and Benfica Lisbon in Munich, Germany, 02 November 2021. EPA/PHILIPP GUELLAND

Nogometaši Bayerna i Juventusa osigurali su plasman u osminu finala Lige prvaka nakon što su u susretima 4. kola upisali i četvrte pobjede. Bavarci su u Munchenu porazili Benficu sa 5-2, dok je Juve u Torinu porazio Zenit sa 4-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susret je obilježio sjajni poljski napadač Robert Lewandowski koji je u svom stotom nastupu u Ligi prvaka postigao tri gola, dodao asistenciju, te promašio kazneni udarac.

Barcelona je u Kijevu porazila Dynamo sa 1-0, a gol odluke zabio je Fati u 71. minuti.

Na ljestvici skupine Bayern vodi sa 12 bodova, Barcelona ima šest bodova, Benfica četiri, a Dynamo jedan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prolaz u osminu finala izborio je i Juventus u skupini H. Talijanski sastav je slavio sa 4-2 protiv Zenita upisavši četvrtu pobjedu. Zabili su Paulo Dybala (11, 56-11m), Federico Chiesa (74) i Alvaro Morata (82), a za goste Leonardo Bonucci (26-ag) i Sardar Azmoun (90). Dejan Lovren je za Zenit odigrao cijeli susret.

Chelsea je ostvario treću pobjedu te je nakon 4-0 na domaćem terenu protiv Malmöa pobijedio švedskog prvaka i na njegovom terenu (1-0). Na ljestvici vodi Juventus sa 12 bodova, Chelsea ima devet, Zenit je treći s tri boda, a na začelju je Malmo bez bodova.

U skupini F Atalanta je dva puta vodila protiv Manchester Uniteda, ali je na koncu završilo 2-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Atalantu zabili su Josip Iličić (12) i Duvan Zapata (58). Mario Pašalić je igrao prvo poluvrijeme za momčad iz Bergama.

Villarreal je pobijedio Young Boyse sa 2-0, a strijelci su bili Etienne Capoue (26) i Arnaut Danjuma (89).

Na ljestvici vode Villarreal i ManU sa po sedam bodova, Atalanta ima pet, a Švicarci su na tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini G Lille je na gostovanju pobijedio Sevillu sa 2-1 okrenuvši rezultat.

RB Salzburg vodi na ljestvici sa sedam bodova, Wolfsburg i Lille imju po pet bodova, a Sevilla je na tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.