Rožman ostaje u Rijeci do 2024.: ‘Želja je nastaviti istim putem’

Foto: fah

Trener Rijeke Simon Rožman ostat će na klupi kluba s Rujevice do 2024. godine, objavio je riječki prvoligaš, koji je aktivirao opciju produljenja ugovora sa slovenskim stručnjakom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rožman je u Rijeku stigao u rujnu 2019. i u godinu i pol dana ostvario velike uspjehe osvojivši Kup Hrvatske i izborivši plasman u skupine Europske lige. Opcija produljenja ugovora dogovorena je odmah po njegovu dolasku u Rijeku, a klub je sada odlučio aktivirati tu opciju.

– U proteklih godinu i pol dana iza nas je uspješan period. Uz pandemiju koronavirusa i bez navijača, napravili smo puno dobrih stvari, osvojili trofej i igrali skupinu Europske lige što je bio fantastičan rezultat, rekao je Simon Rožman za službenu klupsku stranicu riječkog kluba.

– Želja svih nas u Rijeci je da nastavimo i dalje istim putem. U ovom trenutku situacija možda ne izgleda najbolje, ali znali smo da će biti uspona i padova. Hvala klubu što razmišlja na isti način i svi zajedno želimo zajedno razvijati sadržaj na terenu, promovirati mlade igrače da bismo bili održivi, ali pritom ne zaboraviti na rezultatsku ambiciju koja je uvijek pokušati osvojiti trofej i igrati u europskim natjecanjima koja su na kraju svega točka na “i”. Hvala klubu još jednom na potpori, ona jako puno znači cijelom stručnom stožeru i vjerujem da zajedno možemo ostvariti naše ciljeve u budućnosti, rekao je Simon Rožman, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.