Rummenigge o Ivanu Perišiću: ‘Kad dođe vrijeme razgovarat ćemo, možemo ga otkupiti za 20 milijuna eura’

Foto: fah

Bivši njemački reprezentativac, jedna od legendi njemačkog i svjetskog nogometa, danas jedan od čelnika Bayerna, Karl-Heinz Rummenigge, komentirao za Tuttomercato situaciju oko Ivana Perišića. Naime, hrvatski reprezentativac igrač je Intera trenutno na posudbi u Bayernu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, hrvatski reprezentativac u šest utakmica dosad za Bayern postigao je dva gola te imao dvije asistencije, no, više od svega navijače je iznenadio sjajnom izvedbom, a posebno u Londonu u 2. kolu Lige prvaka protiv Tottenhama, Serge Gnabry. On je, naime, zabio četiri gola od sedam koliko ih je doprvaku Europe dao Bayern, kojeg trenira bivši hrvatski izbornik Niko Kovač.

“Perišić je dobro startao u sezonu pa neću reći da ga nećemo otkupiti na kraju sezone. Imamo dogovor s Interom i možemo ga otkupiti za 20 milijuna eura, razgovarat ćemo kad za to dođe vrijeme”, kazao je Rummenigge, koji je i inače poznat da priča previše, ponekad i neumjesno. Naime, prisjetimo se kako je prije nekoliko mjeseci javno napao trenera Bayerna Niku Kovača, da bi ga onda u euforiji nakon pobjede u Londonu jednako javno i hvalio.

Rummenigge je komentirao i trenutnu situaciju u Interu nakon poraza od Juventusa s kojim se Interovci bore za naslov prvaka Italije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Osim poraza protiv Juventusa, fenomenalno su krenuli u sezonu. Conte radi sjajan posao, jako je važno da momčad ima takvog trenera, koji je jak karakter. Ni onaj poraz od Barcelone u Ligi prvaka nije bio zaslužen, Inter je bio bolji”,  rekao je jedan od čelnika njemačkog nogometnog diva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.