Salah među prvima poslao poruku Van Dijku nakon loših vijesti

epa08276252 Liverpool's Mohamed Salah celebrates after scoring during the English Premier League soccer match between Liverpool and Bournemouth at Anfield, Liverpool, Britain, 07 March 2020. EPA/PETER POWELL EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications

Aktualni prvak Engleske Liverpool danas je priopćio kako je njihov nogometaš Virgil van Dijk polomio ligamente koljena te ga čeka duža pauza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Van Dijk jučer se ozlijedio u derbiju protiv Evertona nakon što je na njega brutalno startao golman Evertona Pickford. Nizozemac je pokazao odmah da ne može nastaviti utakmicu te mu je bilo odmah jasno kako se radi o ozbiljnoj ozlijedi. Inače, veliki derbi završio je rezultatom 2:2.

Crne slutnje su se pokazale kao točne jer su iz Liverpoola danas priopćili kako je Van Dijk polomio ligamente koljena te da će izvan terena biti najmanje pola godine. Nakon što se saznalo za težinu ozljede jedan od prvih koji je pružio podršku Van Dijku bio je egipatski reprezentativac i suigrač mu iz Liverpoola Mohamed Salah.

“Želim ti brz oporavak veliki čovječe”, napisao je Salah.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.