Samir Nasri ‘vraća samopouzdanje’ protiv Dinama: ‘U Zagrebu možemo nastaviti pozitivan niz’

Foto: fah

Ofenzivni vezni nogometaš Seville Samir Nasri očekuje u utorak pobjedu nad Dinamom u Maksimiru čime bi vratio vlastito samopouzdanje nakon šestomjesecne pauze zbog ozljede prošle sezone te odlaska iz Manchester Citija u kojem nije bilo mjesta za njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Moj je cilj vratiti samopouzdanje pa se nadam nastavku dobrih partija. Sevilla je klub koji je mnogim nogometašima pomogao da uzlete, pa ovo okružje smatram perfektnim”, rekao je Nasri koji je u subotu zabio drugi pogodak u gostujućoj pobjedi nad Leganésom od 3-2. Sevilla je time prekinula niz od 22 prvenstvene utakmice u gostima bez pobjede. “Lani sam šest mjeseci bio izvan pogona, a sada ponovno želim uživati u nogometu. Nadam se pobjedi, tri boda su nam izuzetno bitna. Vjerujem da u Zagrebu možemo nastaviti pozitivni niz”, izjavio je 29-godišnji Francuz.Sevilla je u prvom kolu odigrala 0-0 u Torinu protiv talijanskog prvaka Juventusa a zatim doma s 1-0 pobijedila francuski Lyon. Dinamo je izgubio od Lyona i Juventusa te ima gol razliku 0-7.

Nasri je ljetos došao u Sevillu na jednogodišnju posudbu iz Manchester Citija gdje je za njega nije bilo mjesta. Ljetos nije bio u ekipi Francuske na Europskom prvenstvu.

“Još uvijek mogu igrati na najvišoj razini”, izjavio je napomenuvši kako je trener engleskog kluba Pep Guardiola do posljednje minute htio da ostane ondje, no također mu jer rekao da mu neće biti lako izboriti se za mjesto.Na kraju je otisao u Sevillu, lanjskog pobjednika Europske lige koji se u prvenstvu nalazi na trećem mjestu iza Atlético Madrida i Real Madrida. Sudjelovao je u sedam utakmica te postigao dva gola, a jednom je asistirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovdje se mogu istaknuti i opet namentnuti. Sampaoli mi je rekao da ostanem čvrsto na zemlji te da ću doći u najbolju formu. Vjerujem mu”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.