Samir Toplak o Marku Livaji: ‘On je majstor koji nosi prevagu’

toplak
Foto: fah

Kako smo već pisali u posljednjim kolu ovosezonske Prve hrvatske nogometne lige Hajduk je pobijedio Lokomotivu 2:0 te je tako izborio izlazak na europsku scenu, Lokomotiva s druge strane ostaje u ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Hajduk su golove zabili Marko Livaja i Biuk, Livaja je ujedno asistirao za 2:0 mladom igraču Hajduka, Livaja je tako ponovno pokazao da je igrač koji je sam vrh HNL-a te je zabio peti gol u nizu u dresu Hajduka. Zasad se ne zna hoće li ostati, no navijači bi svakako željeli da ostane i sljedeće sezone, s Livajom i bez njega Hajduk nije isti.

Kako je Livaju opisao Samir Toplak, trener Lokomotive?

”Nisam ja došao u Lokomotivu da ne preživim. Ja sam fajter i znao sam da će biti teško, ali evo ga. Hajduku čestitam na pobjedi koja je potpuno zaslužena. Moram se osvrnuti na samo jedan detalj s utakmice koji je odlučio dvoboj. Nogomet je jako jednostavna igra kad ga igraju majstori. Marko Livaja je taj majstor, radi prevagu, nitko mu ništa ne može, on se igra nogometa i to je presudilo”, rekao je Toplak te je nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Obje ekipe su bile dosta nervozne, ali to je normalno. Nagradila nas je malo sreća i čestitam svima u klubu koji su vjerovali u mene, čestitam igračima i svojoj obitelji. Ma idemo slaviti”, zaključio je Toplak za Arenusport

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.