Sammir bi se vratio, ali teško se odreći milijuna: Ne mogu gledati Dinamo na drugom mjestu!

Foto: fah

Ponovno se vrti priča o Sammirovom povratku u Dinamo. Njegov agent Andy Bara je rekao da je Sammir spreman odreći se milijuna zbog plavog dresa, a interes od strane Dinama je potvrdio direktor kluba Tomislav Svetina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Spreman sam doći u Dinamo , točnije žarko bih se želio vratiti u Maksimir,” rekao je Sammir Sportskim novostima pa je objasnio što ‘koči’ transfer: “Kinezi bi me odmah pustili u Dinamo, ali žele da se odreknem posljednjih godinu dana ugovora, svih financijskih potraživanja . Imam ogroman ugovor i nije to tako jednostavno. Mnogo je to novaca…”

“Razmišljam o tome da se odreknem tih posljednjih godinu dana ugovora. Nisam još odlučio, intenzivno razmišljam o tome, dajte mi još malo vremena. Možda bi bilo dobro i da se klubovi nekako dogovore”, dodao je Sammir pa na kraju otkrio jedan od glavnih razloga koji ga privlače natrag na Maksimir:

“Ne mogu gledati Dinamo na drugom mjestu! Šest bodova iza Rijeke . U moje vrijeme to je bilo nemoguće. Ne želim ispasti neskroman, ali ako se vratim, Dinamo će sigurno osvojiti naslov prvaka!”, kaže on.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.