Sammir zabio, Rakitić asistirao, Subašić obranio jedanaesterac

U prvom kolu španjolskog nogometnog prvenstva Ivan Rakitić ubilježio je asistenciju u dresu Barcelone, a Sammir postigao svoj prvijenac u dresu Getafea. Danijel Subašić obranio je kazneni udarac u pobjedi Monaca u Ligue 1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolska Primera počela je ovog vikenda, a Barcelona je u prvom nastupu ugostila Elche i pobijedila 3:0.

Messi je doveo Katalonce u vodstvo u 42. minuti, nakon čega je isključen Mascherano. Međutim, na samom početku drugog poluvremena hrvatski je reprezentativac Ivan Rakitić proigrao Munira, koji pogađa za udvostručenje prednosti.

Konačni je rezultat postavio Messi svojim drugim pogotkom na utakmici. Ivan Rakitić odigrao je cijelu utakmicu za Barcelonu, dok je Mario Pašalić bio u udarnoj postavi Elchea. U 55. minuti zaradio je žuti karton, da bi ga u 81. minuti zamijenio Gonzalez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Celta iz Viga svladala je na svom terenu Getafe 3:1, a jedini je strijelac za goste bio Sammir u 62. minuti dvoboja. Sammir je odigrao svih 90 minuta.

U francuskom prvenstvu, Monaco je nakon dva poraza u prva dva kola gostovao kod Nantesa i napokon došao do bodova pobjedom 1:0. Gol odluke postigao je Falcao, a važan je doprinos dao i hrvatski vratar Danijel Subašić, koji je u 23. minuti skrivio kazneni udarac, a potom ga i obranio Gakpeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.