Samovojska: Inter je bolji, Leaov izostanak veliki udarac za Milan

Foto: snimka zaslona

Nogometaši Intera kao gosti na San Siru slavili su protiv Milana s 2:0 u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice svoje komentar dali su stručni komentatori HRT-a Tomislav Ivković i Anton Samovojska.

– Inter je bio bolji u cijeloj utakmici i u nekoliko navrata je mogao povisiti na 3:0, Milan je u dvije situacije mogao nešto napraviti, no na kraju, ovo je druga dimenzija nogometa. Velika je razlika između većih Cityja i Reala i ovog danas, sve je sporije, drugačije, ideje su drugačije. To nije na nivou Lige prvaka, ali došli su ovdje zasluženo. Veliki uspjeh je ova pobjeda za Inter. Imaju bolju ekipu i igrače, a finale je jedna utakmica i nikad se ne zna, ustvrdio je Ivković.

Rafael Leao zbog ozljede nije mogao igrati za Milan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Njegov izostanak bio je veliki udarac za Milan. On je jedan od najboljih driblera u ligama petice, neophodno je važan u ovakvoj utakmici. Sad moraju gledati da se barem vrati za uzvrat. Inter je bolji, ima bolji kadar i igrače, dodao je Samovojska.

Jesús Gil Manzano dobro je odsudio dvoboj na San Siru, zaključio je sudački ekspert Marijo Strahonja.

– Opravdao je povjerenje koje mu je ukazano, rekao je Strahonja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi pogodak na utakmici zabio je osmoj minuti Edin Džeko nakon ubačaja iz kornera.

– Cijelo vrijeme hvalimo Luku Modrića zbog godina, a i Džeko je taj. Pola godine je mlađi od Modrića. Fenomenalno je zabio iz teške situacije, rekao je Samovojska te istaknuo da je bio iznenađen što Marcelo Brozović nije igrao od prve minute za Inter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.