Šarić oduševio velikim srcem: Iznenadio bolesnog dječaka iz Crikvenice

Foto: basketball.hr

Dario Šarić igrač je velikog srca, a posljednji potez kojim je to pokazao – iznenađenje je za dječaka koji boluje od cerebralne paralize.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

17-godšnji Dominik Bosanac s majkom je u Philadelphiji na oporavku poslije velike operacije skolioze. Upoznao je tamo Šarića koji mu je pripremio iznenađenje.

“Pružila nam se mogućnost da odemo na utakmicu i upoznamo našeg Daria. Dario je s oduševljenjem prihvatio da iznenadi Dominika s jednim druženjem nakon utakmice. Mogu samo reći da je Dario osoba velikog plemenitog srca. Kako se samo odnosio prema Dominiku! Dominik je svima izmamio osmijeh na licu kao i Dario samom pojavom pored njega. Susret s Darijom bio je Dominiku nagrada za bolove koje je pretrpio. Dominika očekuje još niz operacija jer tim doktora mu želi maksimalno pomoći oko poboljšanja cijele motorike. Slijedi velika operacija kuka koja je za Dominika od velike važnosti jer je lijevi kuk van zdjelice”, rekla je za basketball.hr Dominikova majka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.