Sastanak HNS-a, Hajduka i Splita urodio plodom: Reprezentacija se vraća na Poljud

Foto: fah

Maratonski sastanak na Poljudu između HNS-ove delegacije, koju su predvodili Damir Mišković, dopredsjednik HNS-a te Marijan Kustić, inače prvi operativac Saveza te s druge strane Hajduk, koji nije aktivno sudjelovao na sastanku već su hajdukovci, koji su stigli predvođeni Marinom Brbićem, predsjednikom Uprave kluba, bili više kao gosti i Grada Splita, koji je predstavljao gradonačelnik Andro Krstulović Opara, dugo se očekivao. Naime, glavna je tema sastanka bila povratak hrvatske reprezentacije na Poljud nakon četiri godine, točnije, organizacija utakmice Hrvatska – Mađarska u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Davor Šuker, kao predsjednik HNS-a, na Poljudu se nije pojavio. Oko splitskog stadiona bile su vidljivo pojačane policijske snage, a bilo je i policajaca u civilu.

Gradonačelnik Opara uoči sastanka:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 Video: Dalmatinski portal

“Veselimo se tome što će se utakmica Hrvatska – Mađarska u studenom održati na Poljudu”, rekao je šef HNS-a i saborski zastupnik HDZ-a Marijan Kustić.

“Sastanak je bio plodonosan, izvrtjeli smo sve teme i zahtjeve. Ponosan sam jer konačno rješavamo probleme. Konačno će se razriješiti nepotrebni problem komunikacije između HNS-a i Hajduka. Idemo prema ozdravljenju hrvatskog nogometa i afirmaciji hrvatskog nogometa na jugu”, poručio je splitski gradonačelnik Andro Krstulović – Opara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.