Scolari trener Gremia

Bivši izbornik brazilske nogometne reprezentacije Luis Felipe Scolari nije dugo bio bez posla jer je u utorak preuzeo brazilskoga prvoligaša Gremia iz Porto Alegrea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Scolari (65) je po treći put preuzeo Gremio, na čijoj je klupi bio 1987. te u periodu od 1993. do 1996. godine, te je osvojio Copa Libertadores (1995) i naslov brazilskoga prvaka 1996. godine. Najomraženiji trener u Brazilu, koji je protiv Njemačke izgubio s 1-7, a s 0-3 od Nizozemaca na Svjetskom prvenstvu, potpisao je dvogodišnji ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.