Site icon narod.hr

Senegal slavio protiv Katara

epa10327771 Assim Madibo (L) and Abdulaziz Hatem (R) of Qatar in action against Pathe Ciss of Senegal during the FIFA World Cup 2022 group A soccer match between Qatar and Senegal at Al Thumama Stadium in Doha, Qatar, 25 November 2022. EPA/Mohamed Messara

Senegal je u drugom kolu skupine A Svjetskog prvenstva u Kataru s 3:1 pobijedio domaćina. Strijelci su za Senegal bili Boulaye Dia u 44., Famara Diedhiou u 48. i Bamba Dieng u 84. minuti. Za Katar je pogodio Muntari u 78. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je je drugi poraz Katara na ovom turniru. U prvom kolu su izgubili od Ekvadora 2:0, dok je istim rezultatom Nizozemska slavila protiv Senegala na otvaranju.

Senegal se s tri boda izjednačio s reprezentacijama Nizozemske i Ekvadora, a na začelju je Katar bez bodova i već sada gotovo bez mogućnosti za plasman u drugi krug.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version