Senegal slavio protiv Katara

epa10327771 Assim Madibo (L) and Abdulaziz Hatem (R) of Qatar in action against Pathe Ciss of Senegal during the FIFA World Cup 2022 group A soccer match between Qatar and Senegal at Al Thumama Stadium in Doha, Qatar, 25 November 2022. EPA/Mohamed Messara

Senegal je u drugom kolu skupine A Svjetskog prvenstva u Kataru s 3:1 pobijedio domaćina. Strijelci su za Senegal bili Boulaye Dia u 44., Famara Diedhiou u 48. i Bamba Dieng u 84. minuti. Za Katar je pogodio Muntari u 78. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je je drugi poraz Katara na ovom turniru. U prvom kolu su izgubili od Ekvadora 2:0, dok je istim rezultatom Nizozemska slavila protiv Senegala na otvaranju.

Senegal se s tri boda izjednačio s reprezentacijama Nizozemske i Ekvadora, a na začelju je Katar bez bodova i već sada gotovo bez mogućnosti za plasman u drugi krug.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.