Serena Williams preokretom do polufinala US Opena

Foto: fah

Jedna od najboljih svjetskih tenisačica svih vremena, Serena Williams, plasirala se u polufinale US Opena. Naime, američka je tenisačica odličnim igrama izborila mjesto među četiri najbolje tenisačice na Grand Slamu u New Yorku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Serena je u četvrtfinalu igrala protiv Tsvetane Pironkove te je na kraju pobijedila 2:1 u setovima. Podsjetimo, bugarska je tenisačica odlično krenula u meč, dobila je 6:4 prvi set te se činilo kako će put do završnice US Opena Amerikanke završiti u četvrtfinalu, odnosno izgledalo je da bi bugarska tenisačica mogla napraviti iznenađenje. Međutim, u nastavku je Serena zaigrala bolje i došla do preokreta, a onda i do pobjede.

Drugi set je Amerikanka dobila za 43 minute te je uspjela ovaj set dobiti sa 6:3. U trećem odlučujućem setu je protivnici prepustila samo dva gema te je na kraju slavila sa 6:2.

U polufinalu će Serena Williams igrati protiv bolje iz meča Azerenka – Mertens.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.