Sesar najavio Sloveniju: Dončić će zabiti svoje, moramo limitirati ostale

Foto: fah

Hrvatska košarkaška reprezentacija u utorak od 20 sati igra prvi susret na kvalifikacijskom turniru za odlazak na Olimpijske igre u Parizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi nastup naši košarkaši imaju protiv Slovenije koju predvodi Luka Dončić, a u srijedu ih očekuje Novi Zeland.

U drugoj skupini su Egipat, Grčka i Dominikanska Republika.

Samo pobjednik turnira izborit će nastup na Olimpijskim igrama u Parizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nakon peripetija i podužeg puta koji smo imali, umor je prisutan, no momci su OK. Momci su odradili jedan trening, danas imamo drugi. Što se tiče zdravstvenog biltena, sve je u redu i jedva čekamo utakmicu, istaknuo je u najavi utakmice izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Josip Sesar.

Najveći interes izaziva Luka Dončić, ističe izbornik, dodajući da se radi o jednom od najboljih igrača na svijetu.

– Međutim, ima tu i drugih igrača visoke kvalitete te se moramo pobrinuti da se oni ne razigraju. Dončić će vjerojatno odigrati, ono što je na nama jest pokušati spustiti njegov postotak šuta. Mislim da je ključ u timskoj obrani, ističe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaže da su pripremili taktičke i tehničke detalje oko obrane i alternativne obrane te da će se raditi analiza posljednjih susreta Slovenije.

– Pripremamo i drugu utakmicu s Novim Zelandom, no nećemo opterećivati igrače, fokus mora biti na prvoj sljedećoj, zaključuje, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.