Shiffrin peti put osvojila Sljeme: Svaka čast organizatorima!

Zagreb, 04.01.2023. - Slalom skijašica za Svjetski kup na Sljemenu, “Snow Queen Trophy“ 2023 - Zagreb. Na fotografiji Petra Vlhova (Slovačka), Mikaela Shiffrin (SAD), Anna Swenn Larsson (Švedska). foto HINA/ Damir SENČAR/ ml

Mikaela Shiffrin peti je put osvojila Sljeme, a danas je u Zagrebu ostvarila 81. pobjedu karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Izrazito sam zadovoljna. Danas je bilo tako zabavno skijati. U obje vožnje sam se osjećala sjajno, dala sam sve od sebe. Sjajno je kad ovako odskijaš. Kruna me malo i plaši jer se tako lako polomi, rekla je Shiffrin, kojoj je jedne sezone sljemenska kruna pala s glave i pukla je.

– U Zagrebu se osjećam sjajno, pogotovo sad kad se publika vratila, dodala je Amerikanka za HRT.

Kakva je danas bila staza?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Očekivala sam da će biti puno gora, uvjeti su bili doista zahtjevni, ali organizator je odradio sjajan posao. Nevjerojatno je da su pod ovako visokom temperaturom uspjeli osigurati stazu na kojoj se može skijati, čestitam im.

Ovo je vaša 81. pobjeda?

– Nemam što reći na to, usredotočit ću se na sutra!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.