Sigurdsson najavio borbu za medalju na Olimpijskim igrama

Zagreb, 29.02.2024 - Konferencija za medije na kojoj je predstavljen novi izbornik Hrvatske rukometne reprezentacije, Dagur Sigurdsson. Na slici Dagur Sigurdsson. foto HINA/ Damir SENČAR/ ds

Hrvatska rukometna reprezentacija saznala je protivnike u grupnoj fazi predstojećeg Olimpijskog turnira u Parizu. Španjolska, Njemačka, Slovenija, Švedska i Japan reprezentacije su koje će se ovog ljeta suprotstaviti hrvatskim reprezentativcima, koji su se u velikom stilu plasirali na OI.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, muški olimpijski rukometni turnir na rasporedu je od 27. srpnja do 11. kolovoza. Recimo također kako će se iz svake skupine prve četiri reprezentacije plasirati u četvrtfinale, što nije nemoguća misija iako je skupina u kojoj je Hrvatska dosta teška.

Nakon što je saznao protivnike na rukometnom turniru u Parizu izbornik hrvatske reprezentacije Dagur Sigurdsson je za službenu stranicu HRS-a rekao:

“Grupa je zaista jaka. Olimpijada je uvijek teška s najboljih 12 momčadi na svijetu. Mislim da postoje samo dva načina kako možete ići na Olimpijske igre: ili kao turist, ili idete po medalju. Ja želim ići po medalju. Nisam siguran može li tim koji je bio na 11. mjestu na Europskom prvenstvu biti kandidat za medalju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali želimo se boriti, napravit ćemo sve što možemo, dobro ćemo se pripremiti i vjerujem da idemo po medalju“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.