Sigurdsson odgovorio na izjavu da je on smrtna kazna za hrvatske trenere

Foto: fah

Kad je HRS izabrao Islanđanina Dagura Sigurdssona za novog hrvatskog izbornika, javnost u Hrvatskoj bila je prilično zadovoljna. No, jedan od kritičara bio je nekadašnji zlatni olimpijac iz Atlante Nenad Kljaić. Sada je njegove riječi komentirao sam Sigurdsson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nisam naišao na loš prijem, ali Savez je bio kritiziran zbog dolaska stranog trenera. Isto se dogodilo kad sam preuzeo Njemačku. Uvijek sam govorio da bi se vjerojatno isto dogodilo i na Islandu kad bi doveli stranog izbornika jer mislimo da imamo dobre trenere. To je sasvim normalna stvar”, rekao je Sigurdsson za Visir.is.

> Kljajić o imenovanju Sigurdssona: Ovo je smrtna presuda našim trenerima

Podsjetimo na Kljajićeve riječi.

“Čestitam, gospodo iz HRS-a, pod vodstvom Zokija. Upravo ste donijeli smrtnu presudu svim hrvatskim trenerima. Doveli ste stranca (koji je dobar trener) i tako obezvrijedili sve naše trenere. Samo da vas pitam, što će se dogoditi ako na OI-ju u Parizu ne uzmemo medalju? Hoćete li vi konačno u kompletu dati ostavke?” između ostalog je napisao Kljaić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.