Šimić objasnio razloge odlaska iz Dinama

šimić
Foto: snimka zaslona

Dario Šimić podnio je neopozivu ostavku na mjesto člana Uprave GNK Dinamo na sastanku Izvršnog odbora kluba, a zatim je poručio kako je svoje odradio, misleći prvenstveno na borbu za prevlast u skupštini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

” Nema gorčine, odluku sam donio iz srca, razmišljao sam o njoj već neko vrijeme. Kako sam ušao u Dinamo iz srca, tako sam sada i izašao”, rekao je Šimić za Večernji list.

“Da, osjetio sam da nemam stopostotnu podršku svih ljudi u klubu, vjerojatno je to presudilo. Ali kažem, ja sam ponosan, jer u ovih nekoliko mjeseci donio sam klubu dobre stvari. Nisam ušao u klub zbog novca, već zbog srca, tako sam i radio ovh proteklih mjeseci”, dodao je.

> Dario Šimić nije više član uprave Dinama, klub se oglasio priopćenjem

Upitan o svrgavanju Mamićeve struje u skupštini kaže: “Nisam se opterećivao i razmišljao o Mamiću, ja sam u Dinamo ušao isključivo zbog boljitka kluba, da mu doprinesem nekim svojim idejama. ”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“drađen je dobar posao, pregovarali smo oko 147 odlazaka i dolazaka, preuzeli odgovornost tko od igrač je, a tko nije za Dinamo, te tako smanjili fond igrača odnosno smanjili budžet za plaće. Napravili smo i dosta skautinga, lista koje se mogu koristiti u idućim prijelaznim rokovima. Bilo je i peha u nekim stvarima, u nekim utakmicama. Šteta, jer da smo prošli AEK ili Spartu, stvari bi izgledale bolje

Ja ću uvijek biti dinamovac, iz velike ljubavi prema klubu sam i ušao u ovu borbu za boljitak Dinama. Zato je ovo samo doviđenja, tko zna što donosi budućnost. No, ova odluka o odlasku sada je bila najbolja. Puno sam i ja naučio, jer Dinamo je zaista velik klub u kojem puno toga možeš doprinijeti i naučiti”, zaključio je Šimić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.