Šimić: Ove dvije utakmice su ključne za Dinamo

Foto: fah

Nogometaši Dinama sutra igraju utakmicu trećeg kola skupine E Lige prvaka protiv RB Salzburga (HTV 2, 18.45h).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modri gostovanje u Salzburgu dočekuju na drugom mjestu ljestvice s tri boda. Milan je na vrhu sa četiri boda, Salzburg na trećem mjestu ima dva, a na začelju je Chelsea s jednim bodom.

U dresu Salzburga igraju dvojica Hrvata, od prve minute trebao bi zaigrati mladi veznjak Luka Sučić, dok će napadač Roko Šimić svoju priliku čekati s klupe.

Očekivanja uoči utakmice s HRT-om je podijelio i njegov otac te legenda Dinama Dario Šimić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ja se nadam da će Dinamo to pobijediti, bit će sigurno u Salzburgu jedna teška utakmica za Dinamo. U Salzburgu je atmosfera i stadion dosta akustičan, i Salzburg će sigurno navaliti. Ono što se možemo nadati, gledajući utakmice Chelseaja i Milana, da se Dinamo ima pravo nadati pozitivnom ishodu, a to bi bilo da ne izgube i onda pobijedi na Maksimiru. Ove dvije utakmice su ključne za Dinamo, kazao je Šimić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.