Sjajni Luis Suarez nije bio dovoljan za pobjedu Atletica protiv Celte

Foto: fah

Nogometaši Atletico Madrida propustili su veliku priliku učvrstiti svoju prvu poziciju na ljestvici španjolske lige. Naime, na domaćem terenu u sklopu 22. kola La Lige ugostili su Celtu te su odigrali tek 2:2. Ipak, za ovaj remi igrači madridskog kluba imaju opravdanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Podsjetimo, momčad Diega Simeonea ima problem zbog koronavirusa te su neki ključni igrači izvan stroja, međutim, i pored toga odigrali su vrlo dobru utakmicu, ipak do kraja nisu uspjeli sačuvati svoje vodstvo. Celta je bolje krenula u meč, u 13. minuti Santi Mina je postigao pogodak za vodstvo od 1:0, u samoj završnici prvog poluvremena sjajni Luis Suarez zabio je za 1:1 poslije centaršuta Llorentea.

U petoj minuti drugog djela novi pogodak fenomenalnog Luisa Suareza, Urugvajac je zabio svoju 16. ligaški pogodak ove sezone. Nakon što su došli u vodstvo domaći nogometaši orijentirali su se na obranu, dok je Celta napadala. Isplatilo se to gostima iz Viga u 89. minuti, kada su na krilima pričuvnih igrača stigli do jednog boda, Solari je s desne strane ubacio, Ferreyra je postigao gol za izjednačenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon ove utakmice i remija Atletico Madrid ostaje prvi na ljestvici s 51 bodom, a Barcelona i Real Madrid imaju osam bodova manje i po utakmicu više. Celta je 10. sa 26 osvojenih bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.