Sjajno prvo poluvrijeme Hajduka za tri boda protiv Gorice

Split, 12.05.2021. Utakmica 34. kola Prve HNL Hajduk - Gorica. Na slici Slavlje Hajdukovih igraca. foto HINA/ Mario STRMOTIC/ ms

Hajduk je na Poljudu pobijedio Goricu sa 4-0 ostavši u igri za plasman u Europu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golove za splitski sastav zabili su Mario Vušković (13), Alexander Kačaniklić (16), Marko Livaja (23-11m) i Stipe Biuk (39).

Hajduku je bila potrebna pobjeda kako bi ostao u igri za Europu, dok je Gorici i bod bio dovoljan da sigurno iza sebe ostavi Hajduk na kraju prvenstva, a u slučaju pobjede i matematički bi osigurala treće mjesto na tablici i plasman u 2. pretkolo Konferencijske lige.

Na ljestvici vodi stari – novi prvak Dinamo sa 79 bodova, Osijek je drugi sa 71 bodom, Gorica na trećem mjestu ima 59 bodova, Rijeka je četvrta sa 55 bodova, a Hajduk na petoj poziciji ima 54 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šibenik na šestom mjestu ima 35 bodova, Slaven je sedmi sa 31 bodom, Lokomotiva ima 30, Varaždin 28, a Istra 26 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.