Sky: Stanišić želi ostati u Leverkusenu, ne želi nazad u Bayern

Foto: fah

Josip Stanišić, piše njemački Sky, obznanio je da se ne želi vratiti u muenchenski Bayern iz kojega je posuđen Bayer Leverkusenu, već želi ostati i nastaviti karijeru kao igrač novog prvaka Njemačke, kojega predvodi španjolski nogometni stručnjak Xabi Alonso.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klupsko vodstvo je navodno upoznato s njegovom željom, ali još nisu krenuli pregovori s Bayernom te bi se to trebalo dogoditi nakon završetka sezone.

Stanišić je s Leverkusenom osvojio povijesni naslov u Bundesligi, a igrat će i finale Europske lige protiv Atalante Marka Pašalića.

Hrvatski reprezentativac igra sve bolje, postigao je pogodak u sudačkoj nadoknadi susreta protiv Rome u polufinalu Europske lige, a sada je briljirao i u pobjedi 5:0 u gostima protiv Bochuma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zabio je pogodak i asistirao, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.