Službeno: Stanišić produljio ugovor s Bayernom do 2029.

Foto: snimka zaslona

Kao što se i najavljivalo, branič hrvatske nogometne reprezentacije Josip Stanišić produljio je ugovor s Bayernom do 2029. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stanišić je produljio suradnju s bavarskim  velikanom nakon što je prošlu sezonu proveo na posudbi u Bayer Leverkusenu s kojim je osvojio “duplu krunu”.

– Drago mi je što sam potpisao novi ugovor s Bayernom, čiji sam navijač otkad znam za sebe. Zahvalan sam Bayer Leverkusenu jer sam tamo puno naučio, o stvarima na terenu i van njega. Odigrao sam puno utakmica, uhvatio natjecateljski ritam, dokazao se, stekao samopouzdanje. Uvjeren sam da se u Bayern vraćam kao bolji igrač i da ću osvojiti s njim puno trofeja, rekao je Stanišić.

Stanišić je u Bayern došao u siječnju 2017. iz SC Fürstenfeldbrucka te bio pridružen momčadi igrača do 17 godina. Dogurao je i do prve momčadi u kojoj je sakupio 41 nastup u svim natjecanjima i postigao jedan pogodak. Bio je prvak s prvom momčadi Bayerna, ali je i s B momčadi 2020. osvojio naslov prvaka treće lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stanišić je s hrvatskom reprezentacijom osvojio broncu na Svjetskom prvenstvu 2022., došao do finala Lige nacija prošle godine, da bi na Euru u Njemačkoj završio nastup već u grupnoj fazi.

– Stani zna što je u Bayernu važno. Dokazao se na najvišoj razini u Leverkusenu i u hrvatskoj reprezentaciji pa se veselimo nadolazećim godinama s njim u sastavu, izjavio je u priopćenju član Upravnog odbora Bayerna Max Eberl.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.