Šok u Dinamu, euforija u Ferencvarosu: ”Sretan sam što radim s takvim igračima, rekao sam im da pišemo povijest”

Foto: fah

Dinamo je večeras neočekivano ispao u 3. pretkolu Lige prvaka od kluba koji je kvalitetom samih igrača ipak inferioran hrvatskom prvaku. Ferencvaros je nakon nekoliko neshvatljivih pogrešaka igrača i trenera Dinama prvi mađarski klub koji je uspio eliminirati Modre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Dinamu nakon ovog poraza ne vlada idilično raspoloženje, naprotiv, dok s druge strane u Ferencvarosu euforija. Slavi se i zaslužili su.

Trener Ferencvarosa, bivši reprezentativac Ukrajine, koji je za Ukrajinu igrao protiv Hrvatske u Ukrajini u povijesnoj utakmici 1997. koju su Vatreni odigrali 1:1, nakon čega su izborili Svjetsko prvenstvo 1998. u Francuskoj, Serhij Rebrov, kazao je kako je njegova momčad ostvarila povijesni rezultat.

”Uživao sam u ovoj utakmici, posebice u prvom poluvremenu. Brzo smo poveli, zatim su oni bili bolji, ali nakon što su izjednačili opet smo počeli igrati nogomet. Sretan sam što radim s takvim igračima, rekao sam im da pišemo povijest”, kazao je Rebrov za M4 Sport, nakon čega je dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Napravili smo puno, možemo na ovo biti ponosni, ali ispred nas je još jedan korak. U nogometu je sve moguće.”

Dávid Sigér tvrdi da je Ferencvaros bio bolji kroz devedeset minuta te je, kako kaže, zaslužio pobjedu.

”Imao sam osjećaj da su nas se bojali, vidio sam strah kod igrača Dinama. Znali su da nismo ista momčad od lani, vidjeli su da smo u posljednje vrijeme ostvarili sjajne rezultate. Zaslužili smo da se prema nama ponašaju s respektom i da nas ne gledaju s visine. Znali smo koliki je ulog, a sad smo pred vratima svojih snova, korak smo od grupne faze Lige prvaka. Kad pomislim s kojim momčadima bismo tamo igrali… Nevjerojatno…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.