Šok u Srbiji: Mladi Srbin odlučio igrati za reprezentaciju Kosova

Foto: Twitter

Srpska medijska scena šokirana je odlukom mladog Srbina. Naime, Ilija Ivić bit će prvi Srbin koji će nastupiti za nogometnu reprezentaciju Kosova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dosta mi znači poziv u reprezentaciju, jer je pokazatelj moje kvalitete i daje mi dodatan motiv”, rekao je Ivić za albanske medije. Prethodne je pozive odbijao.

On je navodno jedan od talentiranijih mladih europskih igrača do 17 godina, a koji igra za albanski Flamurtari u zadnje tri godine.

“Moj glavni fokus ostat će klub”, rekao je za medije i dodao nešto zanimljivo oko odluke: “Da, dio mene se kaje zbog ove odluke, ali za moju karijeru je bitno da sam i reprezentativac”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.