Sopić: Nemam što prigovoriti igračima, idemo skupiti glave

Foto: fah

U posljednjem susretu 32. kola SuperSport HNL-a Lokomotiva je u Kranjčevićevoj nadigrala Rijeku s 3-1 (2-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovim porazom Riječani su prepustili vrh ljestvice Dinamu koji uoči derbija u idućem kolu na Rujevici ima bod prednosti (72), dok je Lokomotiva unatoč slavlju ostala na petoj poziciji s bodom manje od četvrtog Osijeka koji je ranije u Turopolju s 3-0 svladao Goricu.

– Naravno da sam zadovoljan nakon pobjede 3-1. Možda je Rijeka imala nešto više posjeda, ali ne sjećam se neke njihove stopostotne šanse, dobro smo ih onemogućili u tome. Na kraju ostaje žal jer smo ih mogli unakaziti onako kako su oni bili nas na Rujevici. Oni su se nakon zaostatka od 2-0 morali otvoriti, zadnjih 20 minuta smo imali izrazite prilike koje nismo iskoristili, za time žalimo, ali sretan sam i zadovoljan jer smo zasluženo pobijedili, rekao je trener Lokomotive Silvijo Čabraja.

Trener Rijeke Željko Sopić čestitao je Lokomotivi na pobjedi.

– Ne mogu se oteti dojmu da smo otišli na odmor s dva pogotka zaostatka nakon jednog auta i dva prekida. Dobili smo golove tamo gdje je naš najveći forte. Nemoguće je da Mudražija tri puta ostane sam… Možda je to bio splet okolnosti, ali realno nemamo se što lagati. Obavili smo ovaj tjedan razgovor s nekim igračima, upozorili da u nekim situacijama igramo previše komotno, da je u nekim situacijama sve previše lagodno. Ovo su mladi dečki i nemam kome što prigovoriti. Idemo skupiti glave i protiv Dinama na tri boda, rekao je Sopić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protiv Dinama lovit će tri boda: – Uz punu Rujevicu sve je moguće. Ako je pao Lille, past će i Dinamo.

Vratar Rijeke Nediljko Labrović nije bio zadovoljan nakon susreta u Kranjčevićevoj.

– Od početka utakmice je nedostajao impuls koji nas je krasio cijelo vrijeme, iz tri prekida smo primili tri pogotka i to nije bilo na dosadašnjoj razini. Treba izvući pouke, dobro analizirati ovu utakmicu, popraviti pogreške što je prije moguće i protiv Dinama ući maksimalno spremni. Sve ove greške što smo radili moramo dobro pogledati i analizirati. Još ništa nije gotovo, Dinamo dolazi na Rujevicu idemo se potući do kraja pa što Bog da, zaključio je Labrović, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.