Španjolci otkrili što je prava istina o Rakitićevoj izjavi o Luise Enriqeu

Foto: fah

Nogometnom svijetu nije bilo jasno što se događa kada je France Football objavio intervju u kojem Rakitić hvali Enriquea te poručuje kako bi za njega skočio i s mosta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Luis Enrique mi je pomogao neopisivo mnogo. Odmah po dolasku u klub, od njega sam dobio toliko povjerenja i samopouzdanja, što mi je omogućilo da se mirno pripremam za sve što me očekuje u ovako velikom klubu. Mister je tražio od kluba da me dovede. On je čovjek koji vam jednim pogledom daje vjeru nužnu za uspjeh. Da se moram za njega baciti s mosta, učinio bih to bez razmišljanja”, rekao je Rakitić.

Španjolci su otkrili kako je intervju realiziran još u listopadu te je naknadno objavljen.

“Rakitić je tada bio nositelj igre i zaštićen kod Enriquea. Danas je u drugom planu i moguće je da je promijenio mišljenje i da više nema toliko pozitivno mišljenje o treneru kao na startu sezone”, piše Mundo Deportivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.