Španjolski medij: Ancelotti prelomio i donio odluku o Modrićevoj sudbini

Foto: Instagram

Trener Real Madrida Carlo Ancelotti želi da Luka Modrić i Toni Kroos, kojima ugovori istječu ovoga ljeta, ostanu u klubu i sljedeće sezone, saznaje ugledni The Athletic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ancelotti želi da i Toni Kroos i Luka Modrić ostanu. Smatra da su njihove izvedbe bile izvrsne te također cijeni njihovu kompetitivnost i kulturu koju svakodnevno prenose svojim suigračima”, objavio je Athletic.

Nakon ove objave španjolski mediji pišu kako sada u Realu planiraju ponuditi nove ugovore Modriću i Kroosu.

The Athletic podsjeća kako je Modrić značajno poboljšao svoju formu te odigrao neke od ključnih utakmica u borbi za naslov prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, u ponedjeljak je najpoznatiji stručnjak za transfere Fabrizio Romano objavio da će se sve oko Modrićeve budućnosti u Realu znati ovaj tjedan.

“Pred nama je ključni tjedan za nekoliko igrača Real Madrida koji će odlučiti o svojoj budućnosti. Ključni sati. Kao što je jučer objavljeno, slučajevi Tonija Kroosa i Luke Modrića još uvijek su otvoreni — unatoč prethodnim planovima u ožujku, još uvijek se sve može dogoditi. Uskoro više”, objavio je Romano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.