Španjolski mediji ponovno se dive Modriću: Što je stariji, to se više bori

modriću
epa11549148 Real Madrid's player Luka Modric sits on the bench before the UEFA Super Cup soccer match between Real Madrid and Atalanta BC at PGE Narodowy Stadium in Warsaw, Poland, 14 August 2024. EPA/Piotr Nowak POLAND OUT

Sport je prije 12 godina na svojoj naslovnoj stranici objavio Modrićevu fotografiju s predstavljanja u Realu i njegov dolazak opisao kao “dimnu zavjesu”. Španjolski El Debate sada piše kako je uslijedilo “12 godina lekcija o klasi, driblingu i nogometu Hrvata bez premca”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Njegova tehnika i kapaciteti da uspješno nadvlada pritisak trojice rivala je spektakl temeljen ne vrhunskoj kvaliteti, kako je to bio istaknuo Zinedine Zidane”, piše isti medij.

“Što je stariji, to se više bori. Kako mu to uspijeva? Kako to radi?” pitanja su koja se postavljaju u tekstu.

“Ancelotti mu je rekao da ostane miran i on se osjeća sigurno. Luka će igrati više s 39 godina nego što je igrao kad mu je bilo 38 jer je veznjak s najvećom kvalitetom, vizijom igre i karakteristikama vođe i Realu. Modrić je potreban”, dodaje se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.