Spektakl na Bernabeu: Hoće li Kylian Mbappe navijati za Real protiv Bayerna?

epa11271048 Paris Saint Germain's Kylian Mbappe in action during the UEFA Champions League quarter-finals, 1st leg soccer match between Paris Saint-Germain and FC Barcelona, in Paris, France, 10 April 2024. EPA/YOAN VALAT

PSG, po mnogima umjetno stvorena kvaliteta kluba, ponovno nije uspio, ponovno je pokleknuo u završnici Lige prvaka. Naime, nakon toliko ulupanih novaca u pojačanja pariški klub na ”katarskim steroidima” nije uspio osvojiti najvredniji trofej, ”kantu” Lige prvaka koju su toliko željeli, a što su više puta i javno komunicirali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neuspjeh PSG-a neuspjeh je i Mbappea

Neuspjeh PSG u polufinalu Lige prvaka protiv Borussije Dortmund neuspjeh je i jednog od najboljih nogometaša svijeta, francuskog reprezentativca Kyliana Mbappea. PSG je ispao od njemačkog predstavnika na svom Parku prinčeva, poraženi su i u Parizu nakon što su istu sudbinu doživjeli u Dortmundu. Zanimljivo, jedan od tragičara PSG-a bio je i najskuplji igrač tog kluba, već spomemenuti Mbappe, koji je bio vidljiv u oba polufinalna meča tek po svojim promašajima.

Posljednji meč Mbappea u dresu PSG-a u Ligi prvaka

Poraz i ispadanje od Borussije bio je ujedno i posljednji meč u Ligi prvaka u dresu PSG-a. Naime, francuski nogometaš već je najavio svoj odlazak iz Pariza na kraju sezone, gotovo je sigurno kako će na ljeto postati član Real Madrida, koji večeras igra svoj polufinalni sraz protiv Bayerna. Nakon prve utakmice u Muenchenu bilo je 2:2, dakle, Kraljevski klub trebao bi biti bliži prolasku u finale. Naravno, tu su velikani svjetskog nogometa koji su u stanju slaviti u gostima baš kao i na svom terenu. Točnije, ništa još uvijek nije riješeno.

Utakmicu između Reala i Bayerna će svakako s velikom pozornošću pratiti i Mbappe, a u Mixed zoni nakon meča sa Borussijom dobio je pitanje o tome da li će navijati za Real. Na pitanje hoće li navijati za Real protiv Bayerna na Bernabeuu ove srijede francuski napadač je zakolutao očima i odlučio napustiti Mixed zonu. Drugim riječima, pitanje mu se nije previše svidjelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preuzeo odgovornost

Prije toga u razgovoru s novinarima francuski reprezentativac tvrdi kako sezona PSG-a nije toliko loša budući da je došlo i puno mlađih igrača. Naravno, navijače PSG-a takav stav neće zadovoljiti, a s obzirom na sve ono što se najavljivalo tijekom godina. Naslovi i kupovi u Francuskoj navijače ne zanimaju toliko koliko su željeli trofej Lige prvaka.

“Pokušao sam pomoći svojoj ekipi najbolje što sam mogao, ali nisam učinio dovoljno. Kada govorimo o tome da budem učinkovitiji u napadu, mislim da sam ja taj na meti. Ja sam tip koji bi trebao davati golove i biti odlučujući”, preuzeo je odgovornost nakon poraza od Dortmunda Mbappe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.