Spektakularan preokret Reala protiv Valencije u tri minute

epa09477136 Valencia's striker Gonçalo Guedes (L) vies for the ball with Real Madrid's midfielder Federico Valverde (C) during the Spanish LaLiga soccer match between Valencia CF and Real Madrid held at Mestalla stadium in Valencia, eastern Spain, 19 September 2021. EPA/Kai Forsterling

Real Madrid je na gostovanju u Valenciji uspio izvući sva tri boda. Susret je završio 2:1, a Real je svoje golove za preokret zabio u završnici susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valencia je nagrađena golom Huga Dura u 66. minuti susreta. Real je krenuo ofenzivnije tražeći preokret, a prvi pogodak postigao je Vinicus Junior. Proigrao je Benzema, a onda je Vinicus u 86. minuti susreta zabio na gotovo identičan način kao Duro 20 minuta ranije.

Preokret Reala potvrdio je Benzema koji je tri minute kasnije sjajno skočio nakon jednog od niza ubačaja u kazneni prostor Valencije i pogodio za pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.