Spekulacije, nagađanja i kalkulacije, Lionel Messi poručio: ”Hvala Bogu pa im nitko ne vjeruje”

Foto: fah

U jeku pandemije koronavirusa spekulacije, nagađanja i kalkulacije, naravno, ne prestaju, pa i kad je sport u pitanju. Što drugo, s obzirom kako je sport većim dijelom zamro, ali nije umro, ne još, preostaje osim kalkulacija?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, spekulira se, kalkulira, nagađa, sanjari o basnoslovnim transferima na kakve je nogometni svijet navikao uoči korona krize. Argentinski TNT objavio je jednu od spekulacija, a ona govori o mogućnosti da najbolji igrač svijeta, Lionel Messi, potpiše za Inter. Informacija je u najmanju ruku iznenađujuća ako znamo da je i za Juventus, kao najmoćniji talijanski klub, u ovim trenucima krize Cristiano Ronaldo preskup, odnosno, ogroman teret na njihovim ”nejakim” financijskim plećima. Kako će se onda nositi Inter s primanjima i zahtjevima velikog Argentinca i prve zvijezde Barcelone? TNT isto tako piše da je Messi taj koji je platio jamčevinu za Ronaldinhov izlazak iz paragvajskog zatvora.

Lionela Messija su spekulacije argentinske televizije toliko razljutile da je reagirao preko Instagrama:

“Laž broj 1 i laž broj 2”, napisao je Lionel Messi uz screenshot vijesti koja govori kako je blizu prelaska u milanski Inter te da je platio jamčevinu Ronaldinhu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messija je razljutila i vijest da pregovara s Newell` Old Boysima, klubom u kojem je počeo jednu dugu i bogatu karijeru…

“I ono što su rekli o Newell`su je također laž. Hvala Bogu pa im nitko ne vjeruje”, poručio je ljutiti Messi.

Foto: Snimka zaslona/Instagram

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.