Srbićeva mama šetala psa i brala djetelinu: ‘Kad ne gledam, sve ide super’

Tokio, 03.08.2021 - Hrvatski gimnasticar Tin Srbic osvojio je srebrnu medalju u finalu prece na olimpijskim igrama u Tokiju osvojivši osmo odlicje za Hrvatsku. foto HINA/ Damir SENCAR/ ds

Kako je protekao dan u obitelji Srbić i tko je gledao Tinov nastup prenio je Hrvatski gimnastički savez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mama Karin nikada ne prati uživo sinov nastup, tako je bilo i ovog puta. S Tinovim psom Zdenkom hodala je po Dubravi.

– Ma, odvukao me u drugi kvart! U Studentski grad! I on bi očito u “olimpijsko selo”, veselo će se mama olimpijskog medaljaša. Iako nije pratila prijenos odmah je saznala da olimpijska medalja stiže iz Japana: – Zvali su me svi živi, obitelj, prijatelji, djeca iz mog vrtića… A i čulo se navijanje ljudi vani. Znala sam da je to moj Tin. Preponosna sam. Presretna. Moje dijete je ostvarilo svoj san. Pa što majka može više poželjeti?, rekla je za HRT.

Mama Karin tijekom šetnje dok Tin nastupa traži djeteline s četiri lista. Ubrala ih je punu torbicu. Sad priželjkuje samo da se sin sretno vrati kući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Meni nije bila bitna nikakva medalja. Fućkajte to, samo da je on meni dobro. Da se ne ozljedi. I da je sretan. Gledala sam reprizu nastupa. Ma, možda bih se ja nakon toliko godina i usudila pogledati nastup, ali sad me već počelo mučiti to da mu ne donesem nesreću. Jer, kad ja ne gledam, sve ide super.

Tata Saša i sestra Tena uživo su pratili Tinov nastup na Olimpijskim igrama. U obiteljskom domu tijekom finala bilo je veoma emotivno: – Sad smo se isplakali. Stvarno nas je zakucao. Savršen je, rekao je tata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.