Srbijanski mediji ljuti na tenisku legendu jer ne navija za Novaka Đokovića!!

Foto: Twitter

Legenda švedskog tenisa Mats Wilander, danas sportski komentator, ponovno se našao na udaru srbijanskih medija. Naime, mediji su Srbiji ljuti su na Wilandera zato što ovaj nije najveći fan Novaka Đokovića, svaku kritiku upućenu na Novakov način srbijanski mediji dočekaju kao neprijateljsku namjeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, ne tako davno, točnije uoči finala završnog Mastersa u Londonu između Andyja Murraya i Đokovića, Wilander je između ostaloga rekao: “Đoković je završni Masters osvajao već pet puta. Nitko stvarno i ne želi da Đoković pobijedi osim možda nekoliko stotina Srba…” Inače Mats Wilander u karijeri je osvojio sedam Grand Slam naslova, u vrijeme kada je tenis još uvijek bio romantičan sport.

Novom izjavom u emisiji ”Gem Set & Mats” legendarni Šveđanin je razljutio je srbijanske medije, pohvalio je i kao favorite za osvajanje Australian Opena naveo brojne tenisače, no, ne i Đokovića. Istinu govoreći nije spomenuo ni Marina Čilića, kao jednog od potencijalnih pobjednika prvog Grand Slam turnira sezone. Na pitanje bivše tenisačice Barbare Schett Eagle koga vidi kao favorita za osvajanje Australian Opena Wilander je rekao:

”Bit će sjajan turnir i teško je prognozirati tko će pobijediti. Vratili su se Roger Federer i Rafa Nadal. Andy Murray prvi put dolazi na Grand Slam kao prvi igrač svijeta. Wawrinka je uvijek opasan, a fantastičan je i Zverev. Uvjeren sam da će ovo biti jedan od najkvalitetnijih turnira u zadnjih nekoliko godina”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, nema Novaka Đokovića. Ako se pita srbijanske medije za sve se može navijati samo se za Đokovića mora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.