Srbijanski sudac smatra da zbog Hrvatske nije sudio finale Svjetskog prvenstva

Foto: fah

Srbijanski nogometni sudac Milorad Mažić smatra kako zbog Hrvatske zajedno sa svojom sudačkom ekipom nije mogao suditi u finalu Svjetskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nemojte me pogrešno shvatiti, ali neukusno bi bilo da dublje ulazim u tu temu. Istina je da svakako nismo mogli suditi utakmicu u kojoj je igrala hrvatska reprezentacija. Eto, to vam dovoljno govori. Poslije utakmice četvrtfinala – derbija između Brazila i Belgije – otvorila su nam se skoro sva vrata, ali na kraju jedna nisu, na našu žalost. Iskustvo nas, jednostavno, uči – otvorit će nam se druga životna vrata…”, rekao je Mažić za Nedjeljnik.

Hrvatskoj i Francuskoj u finalu je sudio Nestor Pitana, a mnogi smatraju da je njegova pogreška odvela utakmicu u krivom smjeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.