Srna u suzama o Ukrajini: “Vratit ću se”

srna
Foto: snimka zaslona

Naš proslavljeni nogometaš Darijo Srna, 37 je sati putovao od Ukrajine do Hrvatske. Nažalost, za to vrijeme nagledao se svega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ja sam ponosan što sam živio tamo 19 godina”, kazao je Srna za Provjereno te dodao kako je čitav život optimist, vjeruje da će se u Ukrajinu vratiti.

“Samo mogu reći da možemo svi skupa skinuti kapu Ukrajini do poda jer su to ljudi koji nisu pobjegli, koji su tamo, koji se bore za svoj život, za život svoje djece i budućnost svoje države”, poručuje Darijo Srna.

U ponedjeljak su se iz Ukrajine nakon gotovo tri dana puta konačno vratili i naši nogometaši, bivši trener Dinama i aktualni trener Dnjipra – Igor Jovičević, te nogometaši Neven Đurasek i Lovro Cvek. Ostavili su za sobom suigrače, prijatelje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srna napustio Kijev: Ovo su takvi stresovi i takvi šokovi da ne znam što da vam kažem

Hrvatski trener: Darijo Srna i Ognjen Vukojević su blokirani u Ukrajini, bombe padaju oko nas

“Kad vidiš te ljude kako se tamo opraštaju na granici – muževi od žena, to je živa katastrofa! Ne bih stvarno želio to nikome da vidi”, poručuje Lovro Cvek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igor Jovičević priznaje kako mu se jedan posebno potresan prizor urezao u pamćenje:

“Žene s autom prolaze, a on pješke se vraća nazad u boj. I to je nešto što…ako je to trenutak koji ću vječno nosit sa sobom i da me to održava kao konekcija s Ukrajinom – neka bude vječna“, kazao je Cvek.

Neven Đurasek ističe kako su se u Hrvatsku vratili teška srca, jer su u Ukrajini ostali njihovi prijatelji. I on se nada da će rat brzo završiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.