Srpski mediji najavljuju polufinale Hrvatske i Srbije: “Da Hrvate potopimo i u Budimpešti”

Foto: fah

Srpski mediji s velikim optimizmom najavljuju dvoboj Hrvatske i Srbije u u polufinalu Svjetskog prvenstva u Budimpešti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Stigla stara mušterija – Srbija s Hrvatskom za finale” i “Da Hrvate potopimo i u Budimpešti: Ovako su srpski vaterpolisti slavili nad Hrvatskom na najvećim natjecanjima…”, naslovi su na Blicu i Kuriru.

Osim medija, optimizam vlada i kod srpskih reprezentativaca.

“Bit će to najteža utakmica do sada. Hrvatska je bila bolja od Italije. Hrvati su od Srbije gubili finala Svjetskog prvenstva i Olimpijskih igara i sigurno će se sada bolje pripremiti, ali mi ćemo se potruditi da odigramo kao i do sada”, rekao je za Kurir Viktor Rašović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Optimizam je bio vidljiv i kod hrvatskog izbornika Ivice Tucaka, no njegove riječi srpski mediji su predstavili kao prijetnju reprezentaciji koju toliko dugo nisu pobijedili. Hrvatska je Srbiju posljednji put pobijedila 2010. godine u polufinalu EP-a u Zagrebu (10:9).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.