Srpski rukometaš: ‘Vrhunski Hrvati rade s novim igračima, naši su treneri zastarjeli, a imate i posebno važan – kult reprezentacije’

Foto: fah

Petar Nenadić, rukometaš mađarskog Veszprema i, posljednji put na Euru u Hrvatskoj 2018., srpski reprezentativac za Balkan-Handball kaže kako Srbija od 2006. godine nije imala dobrog izbornika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Stranac nam je jedino rješenje, nema drugog izlazaa jer 95 posto srpskih trenera stalo je u vremenu i prostoru. Bilo koji će nam donijeti boljitak. Oni se bave rukometom, zovu naše izbornike, raspituju se od igračima, a naše to baš i ne zanima. Je li to zbog ega ili netko misli da je najpametniji, ne znam”, kaže Nenadić usporedivši Srbiju s Hrvatskom.

“Zabrinjavajuće je što nama igrači ni ne dolaze, Hrvatska konstantno uvodi nove talente, daje im šansu i svaka čast. Vrhunski Hrvati rade s novim igračima, a kod nas ih je jako malo, a i oni koji valjaju, otići će negdje gdje ne bi trebali”, dodao je i posebno istaknuo kako Hrvatska ima nešto što Srbija nema ni ne zna godinama za to – kult reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.