Neviđeni skandali potresaju srpski rukomet: Igrači prijete izborniku, a ovaj se ‘trese od straha’

Foto: fah

Nastavljaju se skandali u srpskom rukometu nakon što je reprezentacija Srbije doživjela debakl na Europskom prvenstvu igranom u Hrvatskoj. Srbija je, podsjetimo, bila tek 12., što je razotkrilo brojne probleme u njihovom rukometu, ali i činjenicu da međuljudski odnosi nisu na zavidnoj razini. Naprotiv, u srpskom rukometu trenutno vlada pravi kaos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki će reći i postaviti kakve to veze ima s Hrvatskom? Možda i nema, međutim, u dijelu medija ne tako davno kao nasljednici hrvatskom rukometnom  izborniku Lini Červaru nudili su se i neki srpski treneri, koji, kako vidimo, imaju posla preko glave i u ”svom dvorištu.”

Izbornik Srbije Jovica Cvetković nakon Eura u Hrvatskoj žestoko je kritizirao vlastite igrače, uz optužbe da se nisu dovoljno borili te da su unaprijed rezervirali zrakoplovne karte za odlazak iz glavnog hrvatskog grada. Nije tu stao, Cvetković je isto tako rekao da su se igrači redovito opijali.

Međutim, izborniku nisu ostali dužni igrač, koji su srbijanskim medijima ”otkrili” kako ih je Cvetković vodio – pijan!? Isto su tako dodali, što su prenijeli i srbijanski mediji, kako se izbornik u pijanom stanju potukao s predsjednikom Rukometnog saveza Srbije. Igrači su otišli i korak dalje te su tako rekli kako nije znao u kojim klubovima igraju reprezentativci, tvrde kako izbornik nije poznavao ni 85 posto protivničkih igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, kako to već ide u čitavoj ovoj trakavici uslijedio je nastavak, naime Cvetković je ”otkrio” da je dobio ”prijeteću poruku” od Petra Nenadića, inače, najboljeg reprezentativca Srbije, i možda jedinog koji je nešto i odigrao na Europskom prvenstvu u Hrvatskoj.

“Svi smo bili taoci Petra Nenadića. On je prvo rekao da neće igrati, ali to nije rekao meni, već prijateljima iz reprezentacije, a onda se predomislio. Poslije prvenstva sam dobio prijeteću poruku od njega, što nadilazi granice sporta. Strašno sam se uplašio, evo još se tresem”, rekao je Cvetković, koji je i otkrio sam sadržaj ”prijeteće poruke”:

“Vodi dobro računaj što pričaš o nama jer mi znamo mnogo više nego što ti misliš. Nemoj lagati da smo izlazili i prati sebe svojim neznanjem i alkoholom! Srami se svojih godina i laži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izgledno je kako će ova trakavica dobiti i svoj novi nastavak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.